top of page

Pedicure  

Groepspraktijk De Grens ALL-84.jpg

Ik ben een schoonheidsspecialist met focus op het medische welzijn, ontspanning en rust.

Afspraak :

0479 47 95 23

afspraak.amano@gmail.com

Yasmine Dockx

Werkwijze:

Na het opstellen van uw persoonlijk dossier gaan we samen opzoek naar een gepaste behandeling voor uw welzijn. Indien er twijfel is bij een behandeling zal ik ook altijd overleggen met de collega huisarts, kinesist, medisch pedicure, …

Behandelingen:

  • Pedicure : Een voetverzorging start met een grondig voetonderzoek en het bespreken van de noden, knippen van de nagels, reinigen nagelriemen, eelt verwijderen en een rustgevende anti-stress voetmassage

  • Gespecialiseerde manicure: Een handverzorging start met een grondig handonderzoek en het bespreken van de noden, knippen van de nagels, reinigen nagelriemen, het in vorm brengen van de nagels, eelt verwijderen en een rustgevende anti-stress handmassage.

  •  Gelaatverzorging: U mag zich verwachten aan een diepte reiniging, een zachte scrub, hydrateren van het gehele gelaat, een rustgevend masker en een anti-stress massage.  U krijgt informatie over de producten die worden gebruikt,. De producten worden uiteraard aangepast aan uw huidtype.

  •  Microdermabrasie: Deze behandeling is een mechanische peeling op basis van micro-kristallen, alle dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden grondig verwijderd, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De behandeling  helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, rimpels, oppervlakkige littekens bv. door acne, grove poriën,… ( Deze behandeling wordt in kuur geboekt, maar informeer eerst of deze behandeling voor jouw huid geschikt is)

  • Lichaamsmassage: Een ontspannende massage met focus op het verbeteren van stress- en pijnlijke punten. De juiste massage voor uw vraag en nood wordt in samenspraak gekozen.

bottom of page