Lifecoaching

Als integrale coach volgde ik een opleiding bij een Accredited Coach training Program (ACTP) aan een opleidingscentrum aangesloten bij de International Coaching Federation (ICF).

Afspraak :

0473 60 05 73

Plus1-coaching@hotmail.com

Melissa Raes

Ik luister for Life🔥

 

Het zijn best lastige dagen, weken, maanden. Uit alle media-hoeken weerklinkt de nood aan mentaal welzijn.

We hebben het gevoel alleen te zijn, we worden nog meer geconfronteerd met sociale media, we missen die spontane babbel, we mogen niet meer doen waarvan we zo konden genieten, we zijn het beu, we kunnen moeilijker terecht bij vrienden, we moeten onze toekomst even stopzetten, soms willen we ook gewoon even uit onze 🔥 bubbel, we hebben het gevoel te moeten wachten, we worden verwacht extreem te multitasken, we zijn moe, we hebben behoefte aan een echte knuffel,… en je kan vast dit lijstje nog wat verder aanvullen.

Kortom de maatregelen wegen op ons mentaal welzijn.

 

Om mentale gezondheidszorg in de aandacht te brengen tijdens de Warmste Week, zette ik als coach deze actie op. Op deze manier kan je kennismaken met de kracht van een 🔥 coachgesprek en tevens ook een 🔥 goed doel steunen.

 

Vanaf 16/11 tot 24/12, dit is het einde van de Warmste Week, kan je bij mij terecht voor een 🔥 gesprek waarvan de opbrengst integraal gaat naar de VZW “Het Berrefonds”.

Om deze 🔥 oproep zo laagdrempelig mogelijk te houden betaal je slechts 20 euro voor een 🔥 gesprek, wat voor een VZW een zeer 🔥 gift is.

Om het veilig te houden gaat het 🔥 gesprek online door en kan je ook gewoon via het scherm met Payconiq je 🔥 bijdrage leveren.

 

Zorg voor je mentale welzijn en kies voor dit 🔥 gesprek ten voordele van het 🔥 Berrefonds!

 

Maak nu nog een afspraak via Plus1-coaching@hotmail.com of op 0473 60 05 73 met vermelding van de actiecode: Het Berrefonds, zodat je 🔥 bijdrage op de juiste plek terechtkomt!

 

Tot gauw,

Melissa 🔥

© Groepspraktijk De Grens

Antwerpsestraat 287, 2640 Mortsel

Tel: 0479 42 61 54